Mine tagasi

Laskeorienteerumise parimaks krooniti Põlva maleva noored

17. oktoober 2023

14. oktoobril võistlesid Kodutütred ja Noored Kotkad Haanja Puhke- ja Spordikeskuses laskeorienteerumises. Võistlus oli korraldatud eesmärgiga populariseerida laskeorienteerumist noorte hulgas ja selgitada välja parimad laskeorienteerujad.

Võistlusest võttis osa 11 nelja-liikmelist võistkonda, kus igas võistkonnas oli kaks kodutütart ja kaks noorkotkast. Võistlus koosnes kahest etapist: esmalt tuli läbida suundorienteerumisrada — kodutütardel 2,5 km ja noorkotkastel 3,5 km. Seejärel sooritati lasketiirus täpsed lasud sportpüssist.

Tulgevast tuulest ja vihmast hoolimata oli võistlus tasavägine ja võitja selgitati alles viimastel meetritel. Esikohale tuli Põlva noorte võistkond. Teise koha saavutasid Võrumaa noored ning kolmandaks tulid Valgamaa võistkond.

Võistluse korraldasid Noorte Kotkaste Võrumaa malev, Kodutütarde Võrumaa ringkond koostöös Kaitseliidu Võrumaa malevaga. Võistluse peakorraldaja oli Kadri Parts.


Võistluse tulemused