Mine tagasi

Viljandis toimuvad Kaitseliidu noorteorganisatsioonide olümpiamängud

16. september 2022

16.-17. septembril leiavad Viljandis aset üle-eestilised Kodutütarde ja Noorte Kotkaste
olümpiamängud.

Võistluse avamine toimub reedel 16. septembri õhtul kell 20.00 Viljandis Vabaduse platsil. Sealt
minnakse rongkäigus Viljandi linnastaadionile ning juba samal õhtul selgitatakse ööjooksul välja visamad jooksjad. Laupäeval 17. septembril on kavas vanad olümpiaalad: kilbijooks, hoota kaugushüpe, mõlema käega kuulitõuge ja mõlema käega granaadivise. Võistluse lõpetab teatejooks.

Olümpiamängude eesmärk on propageerida kodutütarde ja noorkotkaste hulgas sportlikke eluviise, tutvustada uusi spordialasid, olümpiamängude ajalugu ja traditsioone ning selgitada välja parimad sportlased. Võistluste peakohtunik on Aivar Hommik, kes on juba aastaid viinud Suure-Jaanis läbi vanade olümpiaalade võistlusi.

Kodutütarde ja Noorte Kotkaste olümpiamängud toimuvad iga nelja aasta tagant. Eelmised leidsid aset 2018. aastal. Selle võitsid Sakala noorkotkad ja kodutütred ning nende valduses on ka rändkarikas.

Kontaktisik:
Eda Kivisild
korraldaja
528 3840
eda.kivisild@gmail.com